Dört Dörtlük İnternet İçin Tasarlandı!

alt

Fark Yaratan Kablosuz Kapsama

alt
Gelişmiş bir Wi-Fi ağı teknolojik evlerin vazgeçilmezlerinden biri. Keenetic, kesintisiz, güvenli ve hızlı kablosuz iletişimi evinizin her odasına yüksek kalitede ulaştırır. Ev ya da ofisinizdeki alanın büyüklüğüne göre, dilerseniz bir adet Keenetic cihaz ile başlayabilir ve artan ihtiyaçlarınıza göre kablosuz ağınızı genişletmek ve hızlandırmak için yeni Keenetic kablosuz router cihazlar ekleyebilirsiniz. Bu sayede, birden fazla kablosuz ağ noktasını (access point) ücretsiz mobil uygulama ya da web arayüz üzerinden tek bir yerden kurabilir ve yönetebilirsiniz. İleride alacağınız tüm Keenetic cihazlarınızı da mevcut Whole Home Wi-Fi sistemine kolaylıkla dahil edebilirsiniz. Keenetic Whole Home Wi-Fi sistemi, ihtiyacınıza göre mevcut ethernet kablo bağlantıları üzerinden veya MESH kablosuz ağ üzerinden ayarlanabilir, performans optimizasyonu yapılabilir. Multi Node Keenetic Whole Home Wi-Fi sistemi, evinizin boyutundan ya da yapısından bağımsız, her durumda kesintisiz Wi-Fi roaming-dolaşımı olanağı sağlar.

Kablosuz Güçlendirici (Wireless Amplifier)

alt
Keenetic, sahip olduğu yüksek kazançlı harici antenlere ek olarak adet Wi-Fi güçlendirilere (amplifier) sahiptir. Bu sayede, ev ya da ofisinizde kullandığınız mobil cihazlarınızdan gelen zayıf sinyaller modem cihazınıza güçlendirilerek alınır.
alt
Wi-Fi kablosuz güçlendiriciler sayesinde evde ya da ofiste kullandığınız mobil cihazların sinyalleri zayıf olsa bile Keenetic Extra DSL sayesinde çok daha verimli bir kablosuz ağa sahip olursunuz.

Kullanıcı Dostu Mobil Uygulama

alt
Keenetic mobil uygulaması ve gelişmiş bulut (cloud) teknolojisi sayesinde ev ağınızı dünyanın heryerinden yönetebilirsiniz. Uygulama sayesinde Keenetic Cloud hesabınıza eklediğiniz tüm Whole Home Wi-Fi cihazlarınızı da merkezi olarak, tek bir yerden yönetebilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulan Keenetic mobil uygulaması ile cihazınızın altında bulunan karekodu (QR kod) okutur ardından İnternet Servis Sağlayıcıdan aldığınız bilgileri girersiniz. İnternet bağlantınızı dakikaklar içinde hızlıca gerçekleştirirsiniz. İlk kurulum aşamasından sonra, mobil uygulama üzerinden ağınıza bağlı cihazları görebilir, misafirleriniz veya ziyaretçileriniz için özel Wi-Fi ağı tanımlayabilirsiniz. Aile üyelerinizin internet kullanımlarını cihaz bazlı olarak tanımlayabilir, internet aktivitelerini kontrol edebilir ve dilediğiniz cihazlar için istediğiniz zaman aralıklarında içerik filtrelemeler tanımlayabilirsiniz. Tüm bu özellikleri ile Keenetic mobil uygulaması ev ağınızın yönetimini size bırakır. Keenetic mobil uygulamasını Google Play ya da App Store'dan indirebilirsiniz.

Bulut Temelli KeeneticOS İşletim Sistemi

alt
Tüm Keenetic cihazlar bulut temelli KeeneticOS yazılımı ile gelir. Üstün donanım özelliklerine ek olarak KeeneticOS kullanıcılara esnek ve güncel yazılım sunar. Her ay yayınlanan otomatik yazılım ve güvenlik güncellemeleri ile ev ağınız sürekli güncel kalır. Siz günlük işlerinize odaklanırken güvenliğinizi Keenetic düşünür.

Yedeklenebilir Güvenilir İnternet Bağlantısı

alt
Bağlantı modelinden bağımsız olarak, size aynı anda birden fazla İnternet Servis Sağlayıcıdan yararlanma olanağı sağlar. Temel DSL bağlantınıza ek olarak, Metro Ethernet, Fiber Ethernet, Wi-Fi veya 3G/4G bağlantılarının herbirini dilediğiniz gibi önceliklendirebilirsiniz. Keenetic ile ek internet bağlantılarını dilerseniz ana internet bağlantınız kesildiğinde yedek internet bağlantısı olarak, dilerseniz ana bağlantınızın yanında eş zamanlı olarak yük paylaşımı amacıyla kullanabilirsiniz. Örneğin; Keenetic cihazınızda temel servis sağlaycınız size DSL hizmet sağlıyor ise, USB2.0 portu üzerinden bağlayacağınız uyumlu 3G/4G dongle ile 3G/4G hattınızı yedek bağlantı olarak kullanabilir ve internet kesintilerinin önüne geçersiniz. Ya da 3G/4G bağlantınızı ağınızdaki kullanıcılara temel bağlantınızın yanında eş zamanlı aktif hale getirir ve yük paylaşımı sağlayarak evinizde ya da ofisinizde daha hızlı bir internet bağlantısı sunarsınız. Akıllı eviniz ya da ofisinizdeki internet erişiminiz 7/24 devam eder.

Güçlü Ağ Depolama ve Yedekleme

alt
Keenetic cihazınızın USB portuna harici USB bellek takarak aileniz ya da iş arkadaşlarınızla dosya paylaşımı yapabilir, yedekleme gibi ağ görevleri için USB belleğinizi kullanabilirsiniz. Keenetic, Mac OS X Time Machine ya da Windows 10 File History gibi uygulamalar ile tam otomatik ve eş zamanlı ağ yedekleme imkanı sağlar. Download Station (İndirme Merkezi) ve Media Server (Medya Sunucu) bileşenleri sayesinde USB harici disk takılı Keenetic cihazınızı eğlence merkezine dönüştürebilir, 4K çözünürlükteki görsel içeriklerinizi akıllı televizyonunuzda oynatarak eğlenceyi yakalarsınız.

Gelişmiş Ebeveyn Kontrol ve İnternet Güvenlik Yazılımı

alt
Keenetic, SafeDNS ve Adguard ile bulut tabanlı İçerik Filtreleme ve Reklam Engelleme seçenekleri sunar. İstenmeyen bilgi ve görüntüler, zamanınızı boşa geçirmenize neden olan oyunlar ve sürekli vaktinizi çalan sosyal medyadan aile bireylerinizi uzak tutabilir ya da zamanlarını yönetmelerini sağlayabilirsiniz. Ailenin herbir üyesine ayrı ayrı farklı içerik filtreleme ve zamanlama profilleri oluşturabilir; internet erişimlerine siz karar verebilirsiniz. Mobil uygulama ya da web arayüzden yapacağınız tek bir tuşlama ile sevdiklerinizin internet erişimini yönetirsiniz.

WPA3 Kablosuz Şifreleme Protokolü

alt
Keenetic, tüm ürünlerinde WPA3 en yeni kablosuz güvenlik protokolünü destekleyen Türkiye'deki ilk firmadır. Keenetic'in sunduğu WPA3 kablosuz güvenlik sayesinde ev ya da işyerindeki kablosuz ağınız en yüksek güvenlik seviyesine ulaşmış olur.

Captive Portal ve Hotspot

alt
Tüm Keenetic router cihazlar ile sadece birkaç basit ayar yaparak açık bir Wi-Fi ağı oluşturabilir, yerel kanunların zorunlu kıldığı kayıt ve kimlik doğrulama aşamalarıyla misafirlerinize güvenli internet sunabilirsiniz. Keenetic'in sunduğu Captive Portal özelliği sayesinde, hem misafirlerinize kablosuz ağ sunarak mutlu müşterilere sahip olur, hem de güvenliğinizi ve yasal uyumluluğunuzu en üst noktaya taşırsınız.

Keenetic'in sunduğu Captive Portal özelliği bulunduğu konumda Wi-Fi hizmeti de sunan otel, restoran, alışveriş merkezi, toplu taşıma, üniversite, kampüs, park alanları ve müzeler gibi alanlar için uygundur.