Gelişmiş Bulut Temelli KeeneticOS özelliklerini önceden deneyimleyin!

Tüm Keenetic modelleri, akıllı evler ve işletmelerde dört dörtlük internet için yalnızca güçlü bir donanım sağlamakla kalmaz. Keenetic modellerinde sunulan bulut temelli KeeneticOS yazılımı; esnek, modüler ve sürekli güncelleme alan yapısı sayesinde evinizde ve işletmenizde fark yaratan bir performans sunar.

Bulut temelli mimarisi sayesinde dilediğiniz yerden Keenetic cihazınızı ve internetinizi yönetebilir, ihtiyacınız olan uygulamaları indirip/çıkarabilirsiniz. Tüm evinizin ve internetinizin yönetimi parmaklarınızın ucunda olur!

Keenetic'in ve eşsiz KeeneticOS yazılımının özelliklerine kısaca birlikte göz atalım. Aşağıdaki bağlantıda sizin için hazırladığımız demo arayüz websitesini kullanıcı adı ve şifre bilgilerini kullanarak ziyaret edin:

Sezgisel Arayüz ile aradıklarınızı kolayca bulun!

Karmaşık arayüzlerden kurtulun. İstediğiniz ayara kolayca ulaşabilmek için Keenetic arayüzünde birkaç anahtar kelimeyi yazmanız yeterlidir. Örneğin; yeni bir VPN bağlantısı kurmak istiyor ve menülerde zaman kaybetmek istemiyorsanız, arayüzde sağ üstte bulunan arama kısmına anahtar kelimenizi yazın.

İsterseniz arayüzde ilgili menüye doğrudan gidin isterseniz sizin için hazırladığımız, kurulum adımlarında size yardımcı olabilecek Türkçe makalelerimizi inceleyin!

Ağın tüm kontrolü sizde!

Keenetic web arayüzüde cihazlarınızı daha sonraki işlemlerini daha hızlı yapabilmek ve cihazlarınızın bağlantı durumları ile ilgili mobil uygulamadan bildirimler alabilmek için kaydedebilirsiniz. Kaydettiğiniz cihazlarınızda asimetrik hız sınırları ayarlayabilir, IntelliQoS ayarlarını yapılandırabilir, internete bağlantı için zamanlayıcılar ayarlayabilir veya internet güvenliği için gerekli ayarları yapılandırabilirsiniz. Kaydetmediğiniz cihazların tek bir ayara sahip olmasını isterseniz Kayıtsız cihazlar için bağlantıları devre dışı bırakabilir ve ağınızın güvenliğini artırabilirsiniz.

Keenetic Mobil Uygulaması

Keenetic ağlarınızı dilediğiniz yerden yönetmek için isterseniz Keenetic mobil uygulamasını da kullanabilirsiniz. Bulut temelli mimarisi ile web arayüzden yapabildiğiniz ayarların çoğunu dilediğiniz yerden mobil uygulama ile de gerçekleştirebilirsiniz.

Gelişmiş DSL ayarları ile VDSL/ADSL bağlantınızı en verimli şekilde kullanın!

Ülkemizde en yaygın olarak kullanılan bağlantı türü olan VDSL/ADSL bağlantısında hattın kalitesi, parazit ve gürültüler ve diğer altyapı sorunları evde internetinizin kalitesinde oldukça etkilidir.

Keenetic'in sunduğu gelişmiş DSL ayar menüsü sayesinde cihazınızın VDSL/ADSL SNR margin ayarlarını yapılandırabilirsiniz.

Bulut temelli KeeneticOS yazılımı ile Keenetic cihazınızı istediğiniz gibi kullanın!

Tüm Keenetic modellerinde sunulan bulu temelli KeeneticOS yazılımı cihazınızın donanımla uyumlu çalışarak en iyi performası sunmasını sağlar. Bunun yanı sıra, sizin belirleyeceğiniz bir takvimde otomatik olarak yazılım güncellemelerini bulut üzerinden otomatik olarak gerçekleştirir. Keenetic son kullanıcıların istek ve talepleri doğrultusunda sunduğu geliştirme ve yenilikleri yine bileşenleri aracılığıyla sunmaktadır. Bu esnek ve özelleştirilebilir yapısı sayesinde istediğiniz uygulamayı indirmenize ve kullanmanıza olanak tanır. Örneğin; VPN protokolü üzerinden bağlanmak istediğinizde IPSec VPN, Open VPN, WireGuard VPN veya diğer VPN protokollerinden size uygun olanı seçip cihazınıza kurmanız yeterlidir. Bu özelliği kullanmadığınızda cihazınızdan istediğiniz zaman çıkarabilirsiniz.

Kendi kişisel bulutunuzu oluşturun!

USB portu bulunan Keenetic modelleri ile isterseniz USB portunu çok daha işlevsel kullanabilirsiniz. Ücretsiz olarak sunduğumuz KeenDNS adı ile kendinize ait bir KeenDNS adı alabilir, WebDAV protokolü ve bu KeenDNS adıyla Keenetic'inizin USB portuna bağlı cihazınıza ve dosyalarınıza istediğiniz yerden erişebilirsiniz.

Oyunda öne geçin!

Günümüzün akıllı evlerinde evinizin küçüklüğünden de bağımsız olarak onlarca internet cihazı olabilir. Akıllı sensörler, robot süpürgeler, akıllı TV, oyun konsolu ve diğerleri... Peki bu internet cihazlarından hepsinde en verimli performansı nasıl alabilirsiniz?

KeeneticOS'in sahip olduğu IntelliQoS, Mesh Wi-Fi ve Uygulama Trafik Analizörü gibi yardımcı programlar ağdaki kablolu/kablosuz istemcilerinizin trafiği nasıl ve nerelerde kullandığını analiz eder. Bu analizler sonucunda dilediğiniz istemci cihazın trafikler arasında önceliklerini belirleyebilirsiniz. Örneğin; sürekli oyun oynadığınız bir oyun konsolunuz varsa IntelliQoS uygulamasında oyun sıralamasını en öne getirebilir ve ilgili istemci cihazınızı Oyun statüsüne taşıyabilirsiniz. Ya da evden/hibrid çalışan birisi iseniz ve online toplantılar iş bilgisayarınızda önemliyse ilgili bilgisayara öncelik tanıyabilirsiniz.

Mesh Wi-Fi sistemi ile kesintisiz dolaşım!

Evin ya da işletmenin uzak noktalarında internete bağlanması gereken cihazlar olabilir. Modemi koymanız gereken yer salonken, siz uyumadan hemen önce Instagram'dan arkadaşınıza Reels göndermek isteyebilirsiniz. Robot süpürgeniz antreyi dönüp o en uç odaya girdikten sonra geri dönmeyi başaramayabilir. Bu ve bunun gibi sorunların çözümü için Mesh Wi-Fi sistemine terfi etmenizi öneriyoruz.

Özellikle geniş, çok katlı veya dikdörtgen biçimli yapılarda mekanın bazı kısımlarında Wi-Fi ölü noktaları olabilir. Bu gibi mekanlar için çok düğümlü bir Keenetic Mesh Wi-Fi sistemi kullanmak oldukça idealdir. Örneğin; salonda tabletinizde Netflix izlerken aniden aklınıza mısır patlatmak geldiyse ve mutfağa gitmeniz gerekirse Keenetic Mesh Wi-Fi sistemi ile dizinize hiç ara vermeden mutfağa gidebilirsiniz. Ana kontrolör olarak çalışan Keenetic cihazınız ve Mesh Wi-Fi sisteminde genişletici olarak çalışan diğer cihazınız istemci cihaz olan tabletin hareketini algılayacak ve en uygun konumda bir cihazdan diğerine geçiş yapmanızı sağlayacaktır.

KeeneticOS'te bulunan bunun gibi diğer özellikleri önceden denemek için aşağıdaki web sayfasından sizin için hazırlanmış demo web arayüzümüzü ziyaret edin.

Web Adresi: https://keenetic.demo.keenetic.pro
Kullanıcı adı: demo
Şifre: demo