İşletmeniz için Profesyonel Wi-Fi Mesh

Fark Yaratan Kablosuz Kapsama

alt

Gelişmiş bir Wi-Fi ağı teknolojik evlerin vazgeçilmezlerinden biri. Keenetic, kesintisiz, güvenli ve hızlı kablosuz iletişimi evinizin her odasına yüksek kalitede ulaştırır. Ev ya da ofisinizdeki alanın büyüklüğüne göre, dilerseniz bir adet Keenetic cihaz ile başlayabilir ve artan ihtiyaçlarınıza göre kablosuz ağınızı genişletmek ve hızlandırmak için yeni Keenetic kablosuz router cihazlar ekleyebilirsiniz. Bu sayede, birden fazla kablosuz ağ noktasını (access point) ücretsiz mobil uygulama ya da web arayüz üzerinden tek bir yerden kurabilir ve yönetebilirsiniz. İleride alacağınız tüm Keenetic cihazlarınızı da mevcut Whole Home Wi-Fi sistemine kolaylıkla dahil edebilirsiniz. Keenetic Whole Home Wi-Fi sistemi, ihtiyacınıza göre mevcut ethernet kablo bağlantıları üzerinden veya MESH kablosuz ağ üzerinden ayarlanabilir, performans optimizasyonu yapılabilir. Multi Node Keenetic Whole Home Wi-Fi sistemi, evinizin boyutundan ya da yapısından bağımsız, her durumda kesintisiz Wi-Fi roaming-dolaşımı olanağı sağlar.

Kesintisiz Wi-Fi Roaming, Mesh

Keenetic, IEEE 802.11k/v/r prtokolleri ile sahip olduğu bandsteering ve roaming özelliği sayesinde tüm ev ve işletmenizde kesintisiz dolaşım imkanı sağlar. Tüm Keenetic cihazlar birbirleri arasında Wi-Fi mesh yapabilir.

WPA3 Kablosuz Şifreleme Protokolü

alt
Keenetic, tüm ürünlerinde WPA3 en yeni kablosuz güvenlik protokolünü destekleyen Türkiye'deki ilk firmadır. Keenetic'in sunduğu WPA3 kablosuz güvenlik sayesinde ev ya da işyerindeki kablosuz ağınız en yüksek güvenlik seviyesine ulaşmış olur.

Bulut Temelli KeeneticOS Modüler Yazılım ve Her Her Yerden Erişim

alt
Tüm Keenetic cihazlar bulut temelli KeeneticOS yazılımı ile gelir. Üstün donanım özelliklerine ek olarak KeeneticOS kullanıcılara esnek ve güncel yazılım sunar. Her ay yayınlanan otomatik yazılım ve güvenlik güncellemeleri ile ev ağınız sürekli güncel kalır. Siz günlük işlerinize odaklanırken güvenliğinizi Keenetic düşünür.

Captive Portal ve Hotspot

alt
Tüm Keenetic router cihazlar ile sadece birkaç basit ayar yaparak açık bir Wi-Fi ağı oluşturabilir, yerel kanunların zorunlu kıldığı kayıt ve kimlik doğrulama aşamalarıyla misafirlerinize güvenli internet sunabilirsiniz. Keenetic'in sunduğu Captive Portal özelliği sayesinde, hem misafirlerinize kablosuz ağ sunarak mutlu müşterilere sahip olur, hem de güvenliğinizi ve yasal uyumluluğunuzu en üst noktaya taşırsınız.

Keenetic'in sunduğu Captive Portal özelliği bulunduğu konumda Wi-Fi hizmeti de sunan otel, restoran, alışveriş merkezi, toplu taşıma, üniversite, kampüs, park alanları ve müzeler gibi alanlar için uygundur.

Kullanıcı Dostu Mobil Uygulama

alt
Keenetic mobil uygulaması ve gelişmiş bulut (cloud) teknolojisi sayesinde ev ağınızı dünyanın heryerinden yönetebilirsiniz. Uygulama sayesinde Keenetic Cloud hesabınıza eklediğiniz tüm Whole Home Wi-Fi cihazlarınızı da merkezi olarak, tek bir yerden yönetebilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulan Keenetic mobil uygulaması ile cihazınızın altında bulunan karekodu (QR kod) okutur ardından İnternet Servis Sağlayıcıdan aldığınız bilgileri girersiniz. İnternet bağlantınızı dakikaklar içinde hızlıca gerçekleştirirsiniz. İlk kurulum aşamasından sonra, mobil uygulama üzerinden ağınıza bağlı cihazları görebilir, misafirleriniz veya ziyaretçileriniz için özel Wi-Fi ağı tanımlayabilirsiniz. Aile üyelerinizin internet kullanımlarını cihaz bazlı olarak tanımlayabilir, internet aktivitelerini kontrol edebilir ve dilediğiniz cihazlar için istediğiniz zaman aralıklarında içerik filtrelemeler tanımlayabilirsiniz. Tüm bu özellikleri ile Keenetic mobil uygulaması ev ağınızın yönetimini size bırakır. Keenetic mobil uygulamasını Google Play ya da App Store'dan indirebilirsiniz.

Güçlü Donanım

Tüm Keenetic cihazlar en yüksek standartlarda donanımlara sahiptir. Donanımsal olarak güçlü olmasının yanısıra Keenetic ile birlikte sunulan KeeneticOS işletim sistemi cihazların kararlı çalışmalarını sağlar. Kablosuz performansı üst seviyeye çıkarabilmek için Keenetic cihazlar antenlere ek kablosuz amplifierlara (wireless power amplifier) sahiptir.