Keenetic, tüm ürünlerinde WPA3 desteği sunan ilk firma oldu!

alt
WPA3, tüm kablosuz ağlar için gelişmiş Wi-Fi koruması sağlayan yeni nesil Wi-Fi güvenliğini temsil eder. WPA3, WPA2 standardına oranla daha yüksek Wi-Fi güvenliği, daha sağlam kimlik doğrulama ve gelişmiş şifreleme gücü ekler. WPA3, şu anda 15 yaşındaki WPA2 standardından sağlam ileriye doğru büyük bir adımdır.

WPA3 iki farklı türe sahiptir:

  • WPA3-Personal: Parola tabanlı kimlik doğrulaması, kullanıcılar tipik karmaşıklık önerilerinin altında kalan parolaları seçtiğinde bile daha güvenli hale getirilir. WPA3, üçüncü taraflarca şifre tahmin denemesinden daha güçlü koruma sağlamak için cihazlar arasında güvenli bir anahtar oluşturma protokolü olan Eşit Eşzamanlı Kimlik Doğrulama'dan (SAE) yararlanır.

  • WPA3-Enterprise: Finansal veya ticari stratejik bilgiler gibi hassas verileri ileten ağlara, 192 bit şifreleme gücünün eşdeğeri tarafından sağlanan gelişmiş koruma sunar.

2019'un sonunda, WPA3, yeni çıkan mobil cihazların çoğunda kullanılabilir hale gelecek.

  • WPA3, bu yılın sonlarında birçok Android tabanlı telefonun güncellenmesi nedeniyle Android 10 sürümüne eklenecek.
  • WPA3 şu anda Samsung Galaxy S10 ve Google Pixel 3A telefonlarda bulunuyor.
  • iOS 13 güncellemesi ile birçok Apple akıllı telefona WPA3 desteği geldi.

Keenetic, KeeneticOS 3.1 güncellemesinde WPA3, WPA3 Enterprise ve OWE için tüm avantajları ve desteği sunar.

alt

Kullanıcı rahatlığı ve daha iyi Wi-Fi güvenliğine sorunsuz geçiş için Keenetic ayrıca WPA2 / WPA3 karışık modu da sunar. Bu, WPA2 kullanan eski cihazların WPA3 kimlik doğrulaması kullanan daha yeni cihazlarla birlikte çalışmasını sağlar.

Keenetic'inizi güncelleyin, güvende kalın!