Keenetic Ağ ve İnternet Erişim Ürünlerinin Türkiye Distribütörü Arena Bilgisayar Oldu

Arena Bilgisayar Keenetic Türkiye'nin Distribütörü Oldu

Türkiye’deki yapılanmasını tamamlayan Keenetic, Arena Bilgisayar ile anlaşmaya vardı.

Ağ ve internet erişim çözümlerinde premium ürünler sunan KEENETIC, Türkiye’nin en yaygın teknoloji dağıtıcısı Arena Bilgisayar ile distribütörlük anlaşması imzaladı. KEENETIC tüm ürünlerinin Türkiye genelinde en iyi şartlarda en hızlı olarak müşteriye ulaştırılmasına sağlayacak bu anlaşma, her iki şirketin de hedefleri açısından stratejik bir öneme sahip.

Bu iş ortaklığı kapsamında KEENETIC çözümleri, Türkiye bilişim pazarına Arena Bilgisayar güvencesiyle sunulacak. KEENETIC ve Arena iş ortakları, üstün kaliteli KEENETIC ürünlerine Arena Bilgisayar’ın güvencesi ve gelişmiş satış ve servis koşullarıyla sahip olabilecekler.

Oldukça gelişmiş niteliklere sahip KEENETIC ürünleri akıllı ev, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerden Telekom seviyesi büyük organizasyonlara kadar her ölçekteki kurumlara ve ev kullanıcılarına yenilikçi çözümler sunuyor. KEENETIC, Arena Bilgisayar ile gerçekleştirdiği anlaşmayla en geniş müşteri segmentine ulaşmayı hedefliyor.

KEENETIC CEO’su Vefa Tarhan anlaşma ile ilgili olarak şunları söyledi: “Arena Bilgisayar sektörümüzün en köklü firmalarından olmasıyla birlikte, geniş müşteri portföyü ile teknolojik alt yapısıyla iş ortaklarına katma değerli çözümler ve önemli avantajlar sunmakta. Yaptığımız bu anlaşma ile, birlikte tüm müşterilerimize ürün ve çözümlerimizi çok daha hızlı ve çeşitli seçeneklerle ulaştırıp, ihtiyaçlarına en iyi şartlarda yanıt verebilmeyi hedefliyoruz. Arena Bilgisayar’ın sektörümüzdeki tecrübesi ve yetkin dağıtım ağı ile, hızla büyüyecek iş hacmimize büyük ivme katacağına inanıyoruz. Bu yeni işbirliğinin Arena Bilgisayar ve KEENETIC iş ortaklarına hayırlı olmasını temenni ederim.”

Anlaşmayla ilgili olarak Arena Bilgisayar CEO’su Serkan Çelik: “Arena olarak, her zaman güçlü markalarımız ve çözümlerimiz ile sektöre hizmet vermenin hedefi ve heyecanı içerisindeyiz. Yaptığımız incelemelerde büyük beğenimizi kazanan, pazarı büyütecek niteliklere sahip, heyecan duyduğumuz KEENETIC ile el sıkışmamız bizleri mutlu etti. 25 yılı aşkın tecrübemiz ve yenilikçi iş modellerimiz ile dünya devi, işlerinde uzman markaların en yeni teknolojik ürünlerini Türkiye'nin her bölgesine yayılmış bayilerimiz aracılığıyla tüketicilerle buluşturmaya devam edeceğiz. Gurur verici bu anlaşma ile KEENETIC markasının Türkiye pazar payını ileri seviyelere taşımayı ve markanın gücüne güç katmayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını dilerim."

Keenetic Hakkında

Keenetic 2010 yılında Hong Kong’da ev ve iş dünyasına premium internet erişimi ve Wi-Fi çözümleri sunmak amacıyla kuruldu. En baştan itibaren yüksek seviye donanım ve yazılım kapasitesine odaklandı. Tüm Keenetic ürünleri üstün seviyede endüstriye düzeyde test edilmiş donanım ve hata payı bırakmayan tümleşik modüler işletim sistemiyle dizayn edildi. Keenetic işletim sistemi Keenetic OS ile en yüksek güvenlik, kesintisiz bağlantı ile çalışma ve yüksek performans sağlandı. Keenetic faaliyet gösterdiği alanda ve bölgelerde yüksek katma değerli ürünleri sağlayarak en değerli marka oldu. Premium çözümler sunarken oluşturduğu pazar payı ile daima ilk ikide oldu.

Faaliyetine özel pazarlarda Zyxel ile co-brand (ortak marka) olarak başladı. Eylül 2017 yılından itibaren bağımsız marka olarak sürdürmektedir. Oluşturmuş olduğu tecrübe ve değerleri artık tüm Dünya’ya sunmaktadır. Keenetic’in bugün ve yarınları ele alan vizyonunda; internet kullanıcılarının taleplerini ve sahip olduklarında mutluluk duyacakları ürün özelliklerini birleştirerek ihtiyaçları en yüksek seviyede karşılayarak müşterilerinin gönlünü kazanmak bulunmaktadır. Keenetic tamamen ev ve ofis kullanıcı ihtiyaçlarını öncelikledi, bu alanda en üst seviye ürünleri Keenetic OS ve bulut mimarisiyle sunmaktadır.

Kasım 2018’de Türkiye’de Keenetic İletişim Teknolojileri Bilişim Pazarlama ve Danışmanlık A.Ş Joint Venture ortak girişimi kuruldu. Türk iş adamı, geçmişte Zyxel Türkiye kurucusu ve 10 yıl Genel müdürlüğünü yapan, ağ ve iletişim teknolojilerinde uzun yıllardır tecrübe sahibi olan Vefa Tarhan, Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel müdürü olarak atandı.

Arena Hakkında

1991'de İstanbul'da kurulan Arena, Türkiye'nin önde gelen teknoloji ürünleri tedarikçi ve tedarik zinciri yönetimi servislerinden biridir. Arena, 400’den fazla dünya markasının IT, telekomünikasyon, tüketici elektroniği ürünlerini 10.000'in üzerinde aktif satış noktasıyla tüketiciye ulaştırmaktadır.