TİTAN İLE ÇOK FONKSİYONLU İNTERNET!

titan ile

Her zaman kullanılabilir ve güvenli İnternet

#Keenetic Titan, iş sınıfı özellikleri ve kullanım kolaylığının bir kombinasyonunu sunar. Verimli çift bantlı Wi-Fi bağlantıları, 2,4 GHz bandında 800 Mb/sn ve 5 GHz bandında 1733 Mb/sn olan yüksek verim sağlar. #Titan Router, mesh sistemde çalışmaya hazırdır, diğer herhangi bir Keenetic yönlendirici ile böyle bir bağlantı kurmanız yeterlidir. Ayrıca 3G/4G bağlantılarını da destekler- bu durumda USB bağlantı noktasına uyumlu bir modem takılması önerilir.

kk

Router işletim sistemi - KeeneticOS

Keenetic Routerlar, #KeeneticOS işletim sisteminin kontrolü altında çalışır; bu, işletim sistemlerine yazılım yüklendiği gibi işlevleri yüklemenize ve kaldırmanıza olanak tanır. Hangi işlevlerin yükleneceğine kullanıcı karar verir, bu da yüksek kullanım konforu anlamına gelir ve düzenli otomatik KeeneticOS güncellemeleri ile routerınız güvende ve verimli çalışır.

Sezgisel Arayüz ile aradıklarınızı kolayca bulun!

Karmaşık arayüzlerden kurtulun. İstediğiniz ayara kolayca ulaşabilmek için Keenetic arayüzünde birkaç anahtar kelimeyi yazmanız yeterlidir. Örneğin; yeni bir VPN bağlantısı kurmak istiyor ve menülerde zaman kaybetmek istemiyorsanız, arayüzde sağ üstte bulunan arama kısmına anahtar kelimenizi yazın.

İsterseniz arayüzde ilgili menüye doğrudan gidin isterseniz sizin için hazırladığımız, kurulum adımlarında size yardımcı olabilecek Türkçe makalelerimizi inceleyin!

Ağın tüm kontrolü sizde!

Keenetic web arayüzüde cihazlarınızı daha sonraki işlemlerini daha hızlı yapabilmek ve cihazlarınızın bağlantı durumları ile ilgili mobil uygulamadan bildirimler alabilmek için kaydedebilirsiniz. Kaydettiğiniz cihazlarınızda asimetrik hız sınırları ayarlayabilir, IntelliQoS ayarlarını yapılandırabilir, internete bağlantı için zamanlayıcılar ayarlayabilir veya internet güvenliği için gerekli ayarları yapılandırabilirsiniz. Kaydetmediğiniz cihazların tek bir ayara sahip olmasını isterseniz Kayıtsız cihazlar için bağlantıları devre dışı bırakabilir ve ağınızın güvenliğini artırabilirsiniz.

Keenetic Mobil Uygulaması

Keenetic ağlarınızı dilediğiniz yerden yönetmek için isterseniz Keenetic mobil uygulamasını da kullanabilirsiniz. Bulut temelli mimarisi ile web arayüzden yapabildiğiniz ayarların çoğunu dilediğiniz yerden mobil uygulama ile de gerçekleştirebilirsiniz.

Gelişmiş DSL ayarları ile VDSL/ADSL bağlantınızı en verimli şekilde kullanın!

Ülkemizde en yaygın olarak kullanılan bağlantı türü olan VDSL/ADSL bağlantısında hattın kalitesi, parazit ve gürültüler ve diğer altyapı sorunları evde internetinizin kalitesinde oldukça etkilidir.
Keenetic'in sunduğu gelişmiş DSL ayar menüsü sayesinde cihazınızın VDSL/ADSL SNR margin ayarlarını yapılandırabilirsiniz.

Bulut temelli KeeneticOS yazılımı ile Keenetic cihazınızı istediğiniz gibi kullanın!

Tüm Keenetic modellerinde sunulan bulu temelli KeeneticOS yazılımı cihazınızın donanımla uyumlu çalışarak en iyi performansı sunmasını sağlar. Bunun yanı sıra, sizin belirleyeceğiniz bir takvimde otomatik olarak yazılım güncellemelerini bulut üzerinden otomatik olarak gerçekleştirir. Keenetic son kullanıcıların istek ve talepleri doğrultusunda sunduğu geliştirme ve yenilikleri yine bileşenleri aracılığıyla sunmaktadır.

Bu esnek ve özelleştirilebilir yapısı sayesinde istediğiniz uygulamayı indirmenize ve kullanmanıza olanak tanır. Örneğin; VPN protokolü üzerinden bağlanmak istediğinizde IPSec VPN, Open VPN, WireGuard VPN veya diğer VPN protokollerinden size uygun olanı seçip cihazınıza kurmanız yeterlidir. Bu özelliği kullanmadığınızda cihazınızdan istediğiniz zaman çıkarabilirsiniz.

Kendi kişisel bulutunuzu oluşturun!

USB portu bulunan Keenetic modelleri ile isterseniz USB portunu çok daha işlevsel kullanabilirsiniz. Ücretsiz olarak sunduğumuz KeenDNS adı ile kendinize ait bir KeenDNS adı alabilir, WebDAV protokolü ve bu KeenDNS adıyla Keenetic'inizin USB portuna bağlı cihazınıza ve dosyalarınıza istediğiniz yerden erişebilirsiniz.

Mesh Wi-Fi sistemi ile kesintisiz dolaşım!

Evin ya da işletmenin uzak noktalarında internete bağlanması gereken cihazlar olabilir. Modemi koymanız gereken yer salonken, siz uyumadan hemen önce Instagram'dan arkadaşınıza Reels göndermek isteyebilirsiniz. Robot süpürgeniz antreyi dönüp o en uç odaya girdikten sonra geri dönmeyi başaramayabilir. Bu ve bunun gibi sorunların çözümü için Mesh Wi-Fi sistemine terfi etmenizi öneriyoruz.

KeeneticOS'in sahip olduğu IntelliQoS, Mesh Wi-Fi ve Uygulama Trafik Analizörü gibi yardımcı programlar ağdaki kablolu/kablosuz istemcilerinizin trafiği nasıl ve nerelerde kullandığını analiz eder. Bu analizler sonucunda dilediğiniz istemci cihazın trafikler arasında önceliklerini belirleyebilirsiniz.

Siber tehditlere karşı güçlü koruma

Önceden yapılandırılmış güvenlik özellikleriyle Keenetic Router, kutudan çıkar çıkmaz koruma sağlar. Belirli HTTPS sertifikaları güvenli yönetim sağlarken, ağ segmentasyonu trafiği ayırır ve akıllı ev cihazlarını güvende tutar. Ev veya iş Wi-Fi ağınız, bilinmeyen tüm cihazları engelleyerek yetkisiz erişime karşı korunur.

Etkili ebeveyn kontrolü araçları

Yönlendiricide, her aile üyesi için ayrı ayrı İnternet erişim kuralları ve bir içerik filtreleme profili ayarlayabilirsiniz. Çocuklarınızın İnternet kullanımını kontrol etmek sadece bir tık uzağınızda. SafeDNS, CloudFlare DNS ve Adguard, içeriği etkili bir şekilde filtreler ve reklamları engeller. Çocukların çevrimiçi etkinliklerini izleyen bulut tabanlı SafeDNS, tehlikeli hizmetlere ve web sitelerine karşı koruma sağlar. AdGuard ise can sıkıcı reklamları kaldırır.

k3

Kullanıcı dostu, kullanımı kolay uygulama ve hızlı kurulum

Routerınızı kullanmaya başlamak kolaydır. Routerı güç kaynağına bağlamanız yeterlidir ve internete bağlanabilirsiniz. Yönetim için, routerı hızlı bir şekilde yapılandırabileceğiniz ve yönetebileceğiniz bir mobil uygulama kullanılır.

k4

USB bağlantı noktalarını kullanan ek işlevler

BitTorrent İstemcisi veya Medya Sunucusu gibi uygulamaların yüklenmesi, bağlı bir USB sürücüsü olan Keenetic routerı 4K medya akışına sahip merkezi bir eğlence sunucusuna dönüştürür. Ayrıca fotoğraflar veya belgeler gibi diğer dosyaları da paylaşabilirsiniz. Bunlara hem ev ağında hem de uzaktan erişim mümkündür.

TAN İNCELEMESİ: